Ana sayfa Dizi Fragmanları Sandık Kokusu dizisi 28. yeni bölümde Reha’nın büyük kötülüğü tepki çekecek!

Sandık Kokusu dizisi 28. yeni bölümde Reha’nın büyük kötülüğü tepki çekecek!

tarafından ker_def

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI! “BEN HATA YAPMAM, SEN İSE YAPAMAZSIN!”

Sandık Kokusu dizisi gelecek hafta yayınlanacak olan 28. yeni bölümünde Reha’nın Karsu ile ilgili kızlarına söylediği sözler izleyicileri rahatsız edecek.

Yayınlanan tanıtımda Ayça’nın Bora’yı beğenmesi dikkat çekti. Gülnaz’ın İstanbul’da kalmak için yaptığı numara gözlerden kaçmadı.

Karanlıkta yakınlaşan gizemli iki kişinin kim olduğu merak konusu oldu. Tanıtımın en çarpıcı kısmı Reha’nın kızlarını Karsu’ya karşı doldurarak düşmanlaştırması oldu.

Bununla kalmayıp çalıştığı şirkete giden Reha’nın velayet davasını kazanmak için yapamayacağı hiçbir şey olmadığının sinyalleri verildi.

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci (Karsu), Demet Akbağ (Filiz), Engin Öztürk (Bora), Necip Memili (Reha), Meriç Aral (Irmak), Serkay Tütüncü (Kıvanç), Gözde Seda Altuner (Gülnaz), Seda Türkmen (Lale), Sercan Badur (Mert) ve Nesrin Cavadzade (Ayça) ve Uğur Yücel (Hasan) gibi başarılı isimler buluşuyor.

Sandık Kokusu, yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de.