Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi ilk sezonda zorlandı ama ikinci sezon bambaşka olabilir!

Sandık Kokusu dizisi ilk sezonda zorlandı ama ikinci sezon bambaşka olabilir!

tarafından ker_def

Özge Özpirinçi, Necip Memili, Metin Akdülger, Meriç Aral, Serkay Tütüncü ile birlikte usta oyuncular Demet Akbağ ve Uğur Yücel’in kadrosunda yer aldığı Sandık Kokusu dizisi başarılı bir ilk sezon geçirdi.

26 bölüm süren dizinin ilk sezondaki hikayesi ilgi çekti ve geniş bir izleyici kitlesi projeye destek verdi. Ortalamanın üzerinde gerçekleşen reytingleri ile ilk sezonunda çarşamba akşamları ayakta kalmayı başaran Sandık Kokusu dizisi için, yaz dönemi büyük bir değişimin adımlarının atıldığı bir süreç olacak gibi gözüküyor.

Diziden ayrılan isimler olduğu gibi, yeni isimlerin de ekibe katılması bekleniyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisinin ikinci sezon için daha etkileyici ve meraklandıran bir senaryo üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yeni hikayede yeni karakterler büyük önem kazanacak. Bora karakteri ile Karsu’nun geçmişine doğru bir yolculuk yaşanacak. Ayrıca Uğur Yücel’in canlandırdığı Hasan karakaterinin kızının ortaya çıkacak olması da hikayeyi renklendirecek.

Yeni sezonda Sandık Kokusu dizisine yeni oyuncular katılacak, yeni bir hikaye denklemi ile ilerlenecek ve yönetmen koltuğunda da Altan Dönmez gibi başarılı bir yönetmen oturacak.

Tüm bu adımlar ile birlikte Sandık Kokusu dizisinde önemli bir değişim sürecinin yaşandığını söylemek yanlış olmayacaktır.