Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Akkaya bıyıkları kesti, Damla Sönmez yeni imaj yaptı! İşte Saygı dizisi ikinci sezon sürprizleri!

Sarp Akkaya bıyıkları kesti, Damla Sönmez yeni imaj yaptı! İşte Saygı dizisi ikinci sezon sürprizleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV platformunda 2020 yılında izleyicilerle ilk sezonu buluşan Saygı dizisi, izleyicilerde de haklı bir saygınlık elde etti. Dizinin hem kadrosu hem hikayesi hem de yarattığı atmosfer büyük ilgi gördü.

Behzat Ç. dizisinin ilk sezondan sonra yeni bölümlerinin çekilmeyeceğinin ortaya çıkmasının ardından bir anlamda BluTV’nin efsane dizinin hayranlarından özür projesi gibi de anlaşılan Saygı dizisi, başarılı bir sezon geçirdi. Behzat Ç. dizisinde Nejat İşler’in canlandırdığı Ercüment Çözer karakterinin hikayesi olarak ortaya çıkan Saygı’da ilk sezonda Miray Daner, Boran Kuzum ve Erkan Can da başrollerde yer almıştı.

İkinci sezon çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan Saygı dizisine yeni isimler de katıldı… Nejat İşler ve diğer oyuncular izleyicilerin heyecanını artırmak için kısa bir fragmanda yer alarak, Saygı dizisi ikinci sezonunun çok yakında BluTV’de olacağını duyurdu.

Nejat İşler, “İkinci sezon Blu TV’de” derken bile yine karizmasını sergiliyor. Boran Kuzum ise hayranlara sıcak bir ‘merhaba’ ile başladığı söze, ikinci sezon çekimlerinin başladığını belirterek devam ediyor.

Miray Daner yine her zamanki sempatikliği ile çok heyecanlı olduklarını ve yakında da ekranda olacaklarını ifade etti.

Sarp Akkaya bıyıkları kesti, Damla Sönmez yeni imaj yaptı! İşte Saygı dizisi ikinci sezon sürprizleri! 8

Damla Sönmez ile Sarp Akkaya da Saygı dizisinin ikinci sezonunda yer aldı. Akkaya, bıyıklarını kesmiş haliyle takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Sarp Akkaya bıyıkları kesti, Damla Sönmez yeni imaj yaptı! İşte Saygı dizisi ikinci sezon sürprizleri! 9

Damla Sönmez ise yeni imajıyla yine güzelliğini sergiliyor ve hayranlarını Blu TV’ye davet ediyor.

İşte Saygı dizisinin ikinci sezonu öncesi heyecanı artıran, oyuncuların sempatikliği ile dikkat çeken fragman: