Ana sayfa Dizi Haberleri Baş Belası dizisine bu reytingler yakışmıyor, Aşk Mantık İntikam’ın ancak yarısı kadar!

Baş Belası dizisine bu reytingler yakışmıyor, Aşk Mantık İntikam’ın ancak yarısı kadar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baş Belası hem oyunculuk performansları hem de hikayesi ve kurduğu atmosfer ile çok iyi bir dizi… “Daha ne olsun” dedirten komedi ve polisiyeyi bir araya getiren ve Şahin ile Irmak karakterlerinin de zıtlıkları üzerinden durum komedisi yaratan Baş Belası, atv’nin yaz ekranındaki önemli kozlarından birisi.

Baş Belası, Pazar akşamlarının sevilen yapımı olarak öne çıktı. Dizilerin azaldığı yaz döneminde izleyici sayısında da ciddi bir düşüş var. Ancak bazı diziler bu düşük izleyici yoğunluğuna rağmen çok iyi reytingler alabiliyor. Aşk Mantık İntikam ile Kalp Yarası ve son dönemde de Baht Oyunu iyi çıkışlara imza attı.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisini başrolde buluşturan Baş Belası dizisinden de beklenen aslında yüksek reytinglerdi. Çünkü dizi bunu hak ediyor. Ancak oranlar pek de iyi gelmiyor. Belki gün sıralamasında dizinin yeri sağlam ama reytingler ortalamanın bile altına düştü…

18 Temmuz Pazar akşamı Baş Belası dizisinin 5. bölümü ekrandaydı. Yine güzel sahnelerle dolu ve etkileyici bir bölüm geride kaldı… Ancak reytingler yine düşük geldi… Tüm kişilerde günü üçüncü bitiren dizi, AB ve ABC1’de ise ikincilikler elde etti. Sıralama bakımında çok iyi bir sonuç ama reyting oranları Aşk Mantık İntikam dizisinin ancak yarısı kadar ediyor.

Baş Belası, 25 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da altıncı yeni bölümü ile ekranda olmaya devam edecek. İşte yeni bölüm fragmanı: