Ana sayfa Sosyal Medya Diziye verilen ara Kazara Aşk’ın Civan’ı Ümit Kantarcılar’a iyi geldi!

Diziye verilen ara Kazara Aşk’ın Civan’ı Ümit Kantarcılar’a iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurban Bayramı nedeniyle özel kanalların dizilerinin yayında olmadığı bir haftaya girdik… Kahraman Babam dizisinin yanı sıra Seksenler ve Gönül Dağı Kurban dizileri bu hafta ekranda yer alacak diziler olarak dikkat çekiyor.

Yaz ekranını süsleyen özel kanallardaki diziler ise ara verdi. Bu hafta yayınlanmayacak olan yapımlara Kazara Aşk dizisi de eklendi. Perşembe akşamları yayınlanan Star TV dizisinin düşük gelen reytingleri dikkatleri çekiyor.

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisinde Civan ile Şimal karakterlerinin hikayesini izliyoruz. Dizide şimdiye kadar 4 bölüm yayınlandı. Hikaye eğlenceli olmasına rağmen izleyici ilgisinin düşük gelmesi moralleri bozdu.

Dizi ekibi verilen bayram arasında ise bir süre dinlenme fırsatı bulacak. Civan olarak ekranda izlediğimiz Ümit Kantarcılar da halinden memnun. Oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi…

Kantarcılar, “Her şey yolunda, çok güzel. Bayram tatili yapacağız, iki gün bir aramız var, ondan sonra bakacağız. Bodrum ya da Çeşme yapacağız, tatilin uzunluğuna göre değişecek” diye konuştu.

Deniz Işın ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya çıkan Ümit Kantarcılar, özel hayatı ile ilgili konuşmak istememesiyle de dikkat çekti.