Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şebnem Bozoklu üst üste 3 projesiyle çalışkanlıkta zirve yaptı!

Şebnem Bozoklu üst üste 3 projesiyle çalışkanlıkta zirve yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şebnem Bozoklu, 1979 yılında dünyaya geldi ve oyunculuk yapmaya başladığı 2008 yılından bu yana da birçok projeye ismini yazdırdı. Canım Ailem dizisindeki Meliha karakteri ile herkesin sevgisini kazanan oyuncu, birbiri ardına etkili projelerde iyi performanslar ortaya koydu.

Hem dizi hem de sinema sektöründe kendine güçlü bir kariyer elde eden oyuncunun Ulan İstanbul dizisindeki Yaren karakteri de hep akıllarda kaldı. Oyuncu, son aylarda birbiri ardına projeler yaparak üretkenliğini ve çalışkanlığını da ortaya koyuyor.

2021 yılında Hamlet isimli dijital dizinin ardından, Elbet Bir Gün isimli dizide de yer alan Şebnem Bozoklu, şimdilerde ise dizilerde yok ama sinemada birbiri ardına projelerde yer alıyor.

Yılbaşı Gecesi isimli Gülse Birsel imzasını taşıyan filmin kadrosunda yer alan oyuncu, çekimlerde de renkli anlar yaşamıştı. Yılbaşı Gecesi filminin çekimleri tamamlandı ama Şebnem Bozoklu bu sefer de Prestij Meselesi isimli yeni filmi için sete çıktı.

Oyuncu üst üste gelen projeler için şöyle konuştu: “Ağustos’un sonundan beri üst üste 2 tane sinema filmi yaptığım için, çalışmak dışında pek bir şey yapamıyorum. Aralık’ın sonunda Gülse Birsel ile yaptığımız film Disney Plus’ta yayınlanacak. Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Meselesi’nde devam ediyorum. Çekimin son haftası. Onu bitirince de Tolga Örnek, Boran Kuzum ve Cengiz Bozkurt ile yeni filme gireceğim. Böyle üst üste oldu.”

Şebnem Bozoklu’nun Prestij Meselesi filminin çekimlerinin bitmesinin ardından bu sefer de yönetmen Tolga Örnek’in titizlikle hazırladığı Mucize Aynalar isimli sinema filmi için sete çıkacağı da böylece netleşmiş oldu.

Şebnem Bozoklu, bu kadar sık çalışan ve işlerini sıkıştıran birisi değildi ama bu sefer böyle denk geldiğini belirtiyor.

Yapmak istediği rollerde yer aldığını ve son dönemde çok yoğun çalıştığını anlatan oyuncu, bu projeler için de bir hayli heyecanlı olduğunu ifade etti.