Ana sayfa Sinema Mehmet Erdem, Mucize Aynalar filmi için özel bir çalışma yaptı!

Mehmet Erdem, Mucize Aynalar filmi için özel bir çalışma yaptı!

tarafından ker_def

‘Zübük’, ‘Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz’ ve ‘Gol Kralı’ndan sonra yeni bir Aziz Nesin uyarlaması ‘Mucize Aynalar’ 5 Nisan’da sinema salonlarına geliyor. Mizahımızın ölümsüz ismi Aziz Nesin’in benzersiz kalemi, usta yönetmen Tolga Örnek tarafından ‘Mucize Aynalar’ ile sinemaya aktarıldı. 5 Nisan’da sinema salonlarındaki yerini almaya hazırlanan ‘Mucize Aynalar’ için başarılı müzisyen Mehmet Erdem stüdyoya girdi.

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile beğeni toplayan ve tüm Türkiye’nin takdirini kazanan müzisyen Mehmet Erdem, bu kez Aziz Nesin uyarlaması Mucize Aynalar için mikrofon başına geçti.

Sözü ve bestesi usta sanatçı Metin Eryürek’e ait olan ‘Aynalar’ şarkısı Mehmet Erdem tarafından yeniden yorumlandı. Şarkı için Mehmet Erdem’in stüdyo kayıtlarından oluşan bir müzik klibi de hazırlandı.

Yakın gelecekte yaşanabilecek gerçekler Aziz Nesin’in mizahı ile sinema perdesine geldiği filmin kadrosunda Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Zerrin Sümer, Eren Demirbaş, İştar Gökseven, İdil Fırat yer alıyor.

Yapımcılığını Orchestra Content’ adına Mine Şengöz’ün üstlendiği filmi yazıp yöneten Tolga Örnek, Alp Çağrı Günal ve Levent Güneri ile beraber ortak yapımcılar arasında. ‘Kaybedenler Kulübü’, ‘Devrim Arabaları’ gibi filmlerin yönetmeni Tolga Örnek’in filmi, 5 Nisan’da vizyonda.