Ana sayfa Dizi Haberleri Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’lı Elbet Bir Gün sete çıktı!

Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’lı Elbet Bir Gün sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarpıcı konusuyla önümüzdeki sezonun en dikkat çekici yapımlarından biri olacağa benzeyen Elbet Bir Gün dizisi start verildi. Oyuncu kadrosu tamamlanan, senaryosu son hale getirilen dizinin çekimlerine nihayet başlandı.

Most Production tarafından Fox TV için çekilecek dizininin hikayesi çok çarpıcı. Dizi biri zengin diğeri fakir iki kız kardeşin hikayesini anlatacak. Ancak bu hikayenin perde arkasında yürekleri dağlayacak ayrıntılar olacak. Dizinin konusu şöyle olacak:

Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.

Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal'lı Elbet Bir Gün sete çıktı! 7

Dizinin oyuncu kadrosu da çok iddialı. Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal Nesime ve Gizem isimli iki kız kardeşi canlandıracak. Burak Yamantürk de Sinem Ünsal’ın gizemli bir geçmişe sahip kocası Mehmet’i canlandıracak.

Dizinin dikkat çeken iki genç oyuncusu ise Helin Kandelir ve Ulvi Kahyaoğlu. Helin Kandemir, Kağıt Ev dizisinde ortaya koyduğu güçlü performansla, Ulvi Kahyaoğlu da Benim Adım Melek dizisindeki başarısıyla dikkatleri üzerine çekti ve kariyerlerinde yeni bir adım daha attı. Helin Kandemir Nesime’nin kızını, Ulvi Kahyaoğlu da Mehmet’in erkek kardeşini canlandıracak.

Çekimleri büyük bir heyecanla başlayan Elbet Bir Gün dizisi, sonbaharda Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.