Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu!

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yetenekli oyuncu Selahattin Paşalı, uzun süredir Instagram’da fotoğraf paylaşmıyordu. En son mayıs ayında bir paylaşım yapan oyuncu, Kapadokya’dan yeni bir paylaşımda bulundu.

Ürgüp’te gün doğumu ve gün batımı fotoğraflarını paylaşan oyuncunun takipçileri fotoğraflara, ‘yaşam belirtisi verdiğin için teşekkür ederiz Selahattin’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 12

Yorumlarda takipçilerinin, ünlü oyuncunun sosyal medyada daha sık paylaşımda bulunmasını istedikleri anlaşılıyordu. Sosyal medyayı daha çok iş amaçlı kullanan yakışıklı oyuncunun 612 bin takipçisi var.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 13

En son Netflix’in iddialı dizisi ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nda Hazal Kaya ile başrolü paylaşan Paşalı, Öykü Karayel ile birlikte, Rus yazar Anton Çehov’un en çok sahnelenen eseri ‘Martı’nın başrolünde de yer almış, performansı ile göz doldurmuştu.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 14

31 yaşındaki oyuncu, eğitimini Budapeşte’de Sanat Yönetimi okuyarak tamamladı. Ardından Craft Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk kariyerine 2017 yılında Show TV’de yayınlanan ‘Kalp Atış’ı dizisiyle başladı.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 15

2018 yılında ‘Bir Umut Yeter’ dizisinde oynayan Paşalı, 2019 yılında ise Kanal D’de yayınlanan ‘Leke’ dizisinde rol aldı. 2020 yılında başrollerinde Halit Ergenç ve Ozan Güven’in olduğu ‘Babil’ dizisiyle kariyerine devam etti.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 16

Selahattin Paşalı, 2020 yılında, Netflix’te yayınlanan ‘Aşk 101’ dizisinde ‘Osman Demirkan’ karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafından tanındı.

Selahattin Paşalı, sosyal medya perhizini Kapadokya’da bozdu! 17