Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Selçuk Yöntem, yeni sahne arkadaşları Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’i övdü!

Selçuk Yöntem, yeni sahne arkadaşları Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz’i övdü!

tarafından ker_def

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı olarak sahnelenen “Amadeus”ta, 4 sezondur Salieri karakteriyle tiyatro seyircisiyle buluşan usta sanatçı Selçuk Yöntem, kadroya yeni katılan oyuncu arkadaşları Tansu Biçer ve Dilan Çiçek Deniz ile ilgili övgülerde bulundu.

Usta oyuncu, tiyatro oyunundaki yeni sahne arkadaşları için şunları söyledi: ““Okan Bayülgen ve Özlem Öçalmaz’la son derece keyifli bir 3 sezon sonrası Tansu ve Dilan ile de güzel bir uyum yakaladık. Seyirciden gerekli reaksiyonu aldık. Hepimiz çok mutluyuz. Zaten Tansu’yla daha önce başka oyunda da oynamıştım. Dilan’ında bu ilk deneyimi. Ama her şey çok olumlu, çok pozitif. Gayet güzel ve paylaşımlı.”

Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz’in (Constanze) başrolleri paylaştığı “Amadeus” yine kapalı gişe oynamaya devam ediyor.

Sahne önünde 35, sahne arkasında 35 kişiden oluşan toplam 70 kişilik dev kadrosuyla sahnelenen oyun, 18. Yüzyılda Viyana’da yaşayan efsane besteciler Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin çatışmasını ele alıyor.