Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Semra Güzel, çok özel bir projeyle televizyona geri dönüyor!

Semra Güzel, çok özel bir projeyle televizyona geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelen oyuncu Semra Güzel, 2011 yılından bu yana setlerde çeşitli yapımlarda bulundu. Alemin Kralı isimli diziyle birlikte izleyicilerle buluşan Semra Güzel; Zengin Kız Fakir Oğlan, Kardeş Payı ve Şevkat Yerimdar isimli dizilerde de dikkatleri çekti.

Televizyon ekranına bu sefer bir gezi programı ile gelecek olan Semra Güzel, “Her Yerde Biz” isimli bir program için Avrupa’yı dolaşacak.

Avrupa’da başarı elde eden gurbetçi vatandaşlarımız ile sohbetlerin yer alacağı, onların hayat hikayelerinin yansıtılacağı program Beyaz TV’de yayınlanacak.

Semra Güzel, “Gurbetin her şeklini yaşadım. Her yerde yabancı olmak olmak, bir o kadar da yaşadığın yerin insanı olmak ne demek çok iyi bilirim. O yüzden bu proje benim hayalimdi” açıklamasını yaptı.

Projede çok eğlendiğini anlatan Semra Güzel, havaların soğuk olmasına rağmen, kalbinin sıcaklığı ile projeyi başlattı. Her Yerde Biz isimli programı her pazar günü 14.50’den itibaren Beyaz TV’de izleyebilirsiniz.