Ana sayfa Sosyal Medya Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem’i Semra Güzel’e büyük taciz!

Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem’i Semra Güzel’e büyük taciz!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Semra Güzel, 2011 yılından bu yana projelerde rol alıyor.. Alemin Kralı dizisinin yanı sıra Zengin Kız Fakir Oğlan, Kardeş Payı ve Şevkat Yerimdar dizilerinde rol alan oyuncu, taciz iddiası ile savcılığa başvurdu.

Hem telefon hem de sosyal medya yolu ile taciz edildiğini belirten oyuncu, hayranı olduğunu söyleyerek kendisini sürekli rahatsız eden kişiler olduğunu açıkladı.

Stres ve yorgunlk yaşadığını ama iyi olduğunu ifade eden Semra Güzel, “Rahatsız eden birileri var. Beni bu olaylara maruz bırakan kişi şahsımı tanımayan bir şahıs sanırım. Şahsımı geçtim ailemi tanımıyor anlaşılan. Çünkü ailemi tanıyan insanın bu tür rahatsızlıklar vermesi ne yazık ki ciddi bir akıl tutulması demektir diye düşünüyorum. Kimsesi olmayan birine de bu şekilde bir şey yapmaya kimsenin hakkı yok. Hayranlık adı altında rahatsızlıkları tehditleri ahlaksızlıkları bitmedi” diye dert yandı.

Avukatı aracılığı ile yasal başvurularda bulunan Semra Güzel, böyle şeyler olduğu gerçeğini kabul ederek, korkak yaşamayacağını ifade etti.

Oyuncu, kaygıları olduğunu da belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsan tabii ki kaygılanabilir fakat bir kadın olarak daha güçlü yaşamalıyız hayatı korkarak değil. Kadın olarak, özellikle şiddet mağduru kadınların bir nebze sesi olabilmek adına söylemek isterim ki; İYİYİM VE KORKMUYORUM! BİZLER HÜR, HAKKINI SAVUNAN GÜÇLÜ KADINLAR OLMALIYIZ. Ben gayet sabırlı bir insanım ve sabrediyorum. Böyle sapık, eril ve hasta zihniyetlerin toplumdan bir şekilde soyutlanması konusunda mücadelemizin arkasındayız.”