Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Demirel, yılbaşı özel programında hem sesi hem güzelliği ile mest etti!

Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Demirel, yılbaşı özel programında hem sesi hem güzelliği ile mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisine yeni katılan isimlerden birisi Zeynep Demirel oldu. Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel ile evlenmeden önce Zeynep Sever olarak tanınan oyuncu,2009 yılında Miss Belçika güzeli seçilmişti. İki kızı bulunan Zeynep Demirel, 2021 yılında Seksenler dizisinin kadrosuna katılarak oyunculuk konusunda da yetenekli olduğunu sergiledi.

Amelie karakterini canlandıran ve İlker Ayrık ile de partner olan Zeynep Demirel, yılbaşı özel programında söylediği şarkıyla da göz doldurdu. TRT1’de yayınlanan Seksenler Yılbaşı Özel programında dizinin tüm oyuncuları çeşitli şarkılar seslendirdi.

“Benim Gözüm Sende” isimli şarkıyı seslendiren Zeynep Demirel, sesinin de güzel olduğunu bu şekilde gösterdi. İlk kez sahneye çıkıp şarkı söyleyen Zeynep Demirel’in sesini ve yorumunu ekip arkadaşları da çok beğendi.

Seksenler dizisinde rol alan Zeynep Demirel, yılbaşı özel programında hem sesi hem güzelliği ile mest etti! 7

“Herhalde içlerinde ilk defa şarkı söyleyen benim” diyen Zeynep Demirel, güzelliği ile de yine hayranlarını mest etti. Kırmızı kıyafetiyle göz kamaştıran Zeynep Demirel, 1980’li yılların kostümüyle de güzel bir yılbaşı eğlencesinde izleyicileri mutlu etti.

Seksenler dizi ekibinde bu sahnelerin çekimlerinin öncesinde ve çekimler sırasında neler yaşandığı ile ilgili video da youtube ortamında paylaşıldı. MinT Yapım tarafından hazırlanan Seksenler dizisinin yılbaşı özel programının perde arkasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.