Ana sayfa Sosyal Medya Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün yeni yıl için bir mesajı var!

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün yeni yıl için bir mesajı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu çift Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, yeni yıla eğlenerek girdi. Kadir Doğulu, yeni yılda herkesin dileğinin kabul olmasını temenni etti.

Ünlü oyuncu, “Her kim ki kendisi için bir şey istiyorsa, bir diğer kişi de ya aynı şeyi ya da tam tersini isteyebilir” şeklinde konuştu.

2022 yılında herkesin hayalinin, isteğinin gerçek olduğu bir yıl olmasını dileyen Kadir Doğulu, “2022 herkesin birbirini haklı bulduğu bir yıl olsun” diyerek de bir göndermede bulundu.

Neslihan Atagül ise mutlu olduklarını ve “Umarız güzel keşiflerl dolu, neşeyle, sağlıkla, bereketle hep birlikte geçirebileceğimiz, birlik içinde bir yıl olur” diye konuştu.

2022 yılı için yeni projesi sorulan oyuncu, “Çok güzel şeyler bekliyoruz artık” dedi.

Dubai’ye giderek ödül de alan oyuncu, burada gördüğü ilgiden bahsetti. Ünlü oyuncu, kendisini çok güzel ağırladıklarını ve gurur duyduğunu anlattı.

Neslihan Atagül, en son Sefirin Kızı isimli dizide yer aldı. Geçen yılın başlarında geçirgen bağırsak sendromu hastalığı yaşayan oyuncu, diziden de sağlık sorunları nedeniyle erken ayrılmak durumunda kaldı. Uzun süre tedavi olan ve dinlenen oyuncu düzeldiğini ve artık gelen projeleri değerlendirebileceğini daha önceki açıklamalarında ifade etmişti.

Kadir Doğulu ise yaz döneminde Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisiyle ekrana döndü. Hikaye 13 bölümde düşük reytingler nedeniyle sona ermişti.