Ana sayfa Sinema Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman yeniden setlere dönüyor!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman yeniden setlere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Gürman, İlker Aksum ile başrolde buluşuyor… Ünlü oyuncu İlker Aksum, son dönemde faklı projelerle gündemde yer alıyor. Ramo’da Hasan olarak izlediğimiz oyuncu, geçtiğimiz ay bir sinema filminin çekimleri için gittiği Adana’da geçirdiği trafik kazasıyla da gündem olmuştu.

İlker Aksum, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken yeniden projelere döndü. Sinema filminin çekimlerini bitirdikten sonra TRT1’den gelen Mevlana dizisi teklifini kabul eden oyuncu, bir de sinema filmi çekecek.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman yeniden setlere dönüyor! 8

Bayram sonrası başlayacak olan Aşkın Ömrü isimli sinema filminde İlker Aksum’a başrolde eşlik edecek ismi gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye karakterine hayat veren Öykü Gürman oldu…

Gel Dese Aşk isimli dizide de kısa süre yer alan ve geçen yıl atv’de bazı programlar da yapan Gürman, aynı zamanda müzik çalışmalarını da sürdürüyor.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman yeniden setlere dönüyor! 9

Şarkıcılığın yanına oyunculuğu da ekleyen Gürman, bayram sonrası çekimleri başlayacak olan sinema filmi ile birlikte kariyerinde önemli bir adım daha atmış olacak.