Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni sezonda için bomba gibi iki yeni dizi hazırlıyor!

Fox TV yeni sezonda için bomba gibi iki yeni dizi hazırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV geride bıraktığımız sezon için birbirinden farklı dizi projeleri hazırlamıştı. Kanalın o kadar çok dizisi vardı ki, bir başka diziyi yayına almak için birisine final yaptırması gerektirmişti. Bu durumun birkaç kez sezon içinde yaşayan Fox TV, hem elindeki iddialı yapımlarla hem de yeni dizilerle 2021-2022 sezonuna yine damga vurmaya çalışacak.

Fox TV’nin yeni sezon için farklı dizi projeleri var ama ikisi çok öne çıkıyor… Bu dizilerden birisi Kanunsuz Topraklar isimli yapım.. Gold Film tarafından hazırlıkları süren ve çekimlerine de başlanan dizi 1940’lı yılların Türkiye’sinde geçecek. Zonguldak’taki kömür madenlerindeki büyük bir aşkı anlatacak olan dizinin güçlü bir hikayesi ve dikkat çekici bir başrolü var…

Fox TV yeni sezonda için bomba gibi iki yeni dizi hazırlıyor! 8

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Uğur Güneş ile Ramo’nun bitmesinden sonra birçok teklif arasında Kanunsuz Topraklar’ı kabul eden Esra Bilgiç ikilisi başrolde buluştu. İkilinin hayranları çok güçlü bir dizi çifti bekliyor… Hikayenin de sağlam olması ve yüksek bütçeli prodüksiyon ile gelen Kanunsuz Topraklar, Fox TV’nin yeni sezondaki en önemli güçlerinden birisi olacak.

Fox TV’nin bir başka iddialı dizisi ise Uzak Şehrin Masalı olarak görünüyor… Mustafa Şevki Doğan’ın yöneteceği dizinin oyuncu kadrosu çok dikkat çekiyor. 25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin başrolünde Aslıhan Güner ile Barış Kılıç ikilisi buluştu. Yeni bir dizi çifti doğuyor ve bu ikili şimdiden çok ilginç bir eşleşme olarak değerlendiriliyor.

Fox TV yeni sezonda için bomba gibi iki yeni dizi hazırlıyor! 9

Diziye üst üste önemli isimler de geldi.. Gonca Vuslateri, Timur Acar ve son olarak da Zeynep Eronat’ın isimleri ortaya çıktı. Güçlü bir kadrosu da bulunan Uzak Şehrin Masalı dizisinin çekimleri Kars’ta yapılacak.

Yeni sezonda Fox TV, hem Kanunsuz Topraklar hem de Uzak Şehrin Masalı dizilerinden büyük reytingler bekliyor.