Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi ünlü isimleri buluşturmaya devam ediyor! İlker Aksum da diziye katıldı

Teşkilat dizisi ünlü isimleri buluşturmaya devam ediyor! İlker Aksum da diziye katıldı

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi Pazar akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.

Dördüncü sezonu ile milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeye devam eden dizinin başından bu yana çok değerli isimler kadroda yer aldı. Bu isimlerde birçoğu diziye devam ederken, ayrılan da çok sayıda oyuncu oldu.

Geçen sezon projeye dahil olan Murat Yıldırım’ın ardından bu sezonun başında Aybüke Pusat, kadın başrol olarak hikayede yer almayı sürdürüyor. Ayrıca usta oyuncu İlker Aksum’un da dizinin kadrosuna katılarak önemli bir sürpriz yaptığını belirtelim.

Ömer Atmaca ve Teşkilat ekibinin düşmana karşı verdiği nefes kesen mücadelede yeni cepheler açılıyor. Dizinin kadrosuna başarılı oyuncu İlker Aksum dahil oldu. Aksum, dahi derecesinde bir strateji uzmanı olan Kambur karakteriyle Teşkilat’ın karşısında yerini alacak.

Kaptan’ın yönettiği Cehennem Çukuru’nda yetişen özel askerleri ordusuna dahil eden Kambur, askerleri istediği örgüt için çalıştırır. Ömer Atmaca ile karşı karşıya geldikten sonra Kambur’un bütün motivasyonu Ömer ve ekibi yok etmek olacak.

Teşkilat, yeni bölümüyle 28 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…