Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Öykü Gürman, oyunculuk yolculuğuna aşk dolu, romantik bir filmle devam etti!

Öykü Gürman, oyunculuk yolculuğuna aşk dolu, romantik bir filmle devam etti!

tarafından ker_def

Şarkıcı Öykü Gürman, özellikle Sen Anlat Karadeniz isimli dizi projesindeki Asiye karakteri ile oyunculuk konusunda yeteneklerini sergilemişti. Sonraki süreçte çeşitli projelerde yer alan Öykü Gürman, en son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Öke Hatun karakteri ile 2022 yılında bir kez daha setlerde yer aldı.

Bir süredir şarkıcılık faaliyetlerine ağırlık veren Öykü Gürman, son olarak başrolünde Hakan Akgün ile birlikte yer aldığı Grabuna isimli sinema filminde yer aldı.

Yapımcılığını Çekirdek Yapım Dr. Alper Aksoy’un üstlendiği, yönetmenliğini Tolga Savu’ nun yaptığı filmin oyuncu kadrosunda;
Bahtiyar Engin, Kaan Yılmaz, Mehtap Bayrı, Ramiz Mullamusa, Ergin Kılıkçıer ve Özlem Gezgin gibi isimler de yer aldı.

Grabuna filminin galası Torunlar Center’da gerçekleşti.

Gala’da oyunculuktan çok keyif aldığını söyleyen Öykü Gürman film ve filmde canlandırdığı İpek karakteri hakkında şunları söyledi:
“İlk okuduğumda beni çok heyecanlandıran bir senaryo oldu. Canlandırdığım karakter İpek’in çok naif, aşk dolu ve romantik bir kız olması, filmin de bir dönem filmi olması çok ilgimi çekmişti. Çünkü ben dönem filmlerindeki o saflığı çok seviyorum.”

Oyunculuğun tamamlanmayan bir yol olduğunu söyleyen Öykü Gürman, “Her zaman her sette farklı bir şey öğreniyorsunuz. Bu film de bana çok şey kattı. Sinema çok büyülü bir yer umarım bu filmle de sinemada bir iz bırakabiliriz” ifadelerini kullandı.

Kocası Fatih İçmeli’nin her zaman yanında olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Fatih her zaman benim destekçim. Ben mutluysam o da çok mutlu. Bu filmin benim için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Yanımda olduğu için çok mutluyum.”

Gürman, senaryonun ve filmin eşine de sürpriz olduğunu belirtirken sanatçı eşi olmak zor mu sorusuna eşi Fatih İçmeli “Öykü hiç zor bir insan değil biz çok iyi anlaşıyoruz” diye yanıt verdi.