Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı bitecek mi, sürecek mi derken herkesi şaşırtmaya devam ediyor!

Sen Çal Kapımı bitecek mi, sürecek mi derken herkesi şaşırtmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi, Cumartesi akşamlarına neşe katmaya devam ediyor. Dizi final mi yapacak, devam mı edecek tartışmaları haftalardır sürüyor, ancak Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi yollarına devam ediyor.

Fox TV’nin romantik komedi dizisi şimdiye kadar ekranda gayet iyi dayandı. Güçlü rakiplere rağmen Cumartesi akşamları Sen Çal Kapımı, bir grup izleyiciyi kendisine bağlamayı ve devam edebilme gücünü şimdiye kadar buldu.

Dizinin reytingleri zaman zaman ortalama oranlarda geliyor, zaman zaman ise düşük çıkıyor. Yine de Fox TV’nin dizinin arkasında durması da önemli bir gelişme…

Sen Çal Kapımı’nın rakipleri Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Kuzey Yıldızı dizileri kendi kitlelerini buldu. Yani Fox TV dizisinin bu pastadan daha büyük pay almasının önünde 3 önemli rakibi var…

Savaşçı gibi 4 sezonu başarılarla geçen bir dizinin yayın günü olmadığı için bekletildiği bir ortamda Sen Çal Kapımı, şimdiye kadar güçlü duruş sergileyerek önemli bir başarıyı hanesine yazdırdı.

Dizinin 37. yeni bölümü de renkli sahnelerle dolu… Selin hamile mi? Deniz ile Eda ilişkisi nereye gidiyor? Serkan ve Eda’nn aşklarındaki gölgeler kalkacak mı? İzleyiciler yine yaşanan olaylarla keyifli anlara şahitlik edecek. İşte Sen Çal Kapımı 37. bölüm 1. fragmanı: