Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bitti, Başak Gümülcinelioğlu için yeni dizi macerası hemen başladı!

Sen Çal Kapımı bitti, Başak Gümülcinelioğlu için yeni dizi macerası hemen başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Başak Gümülcinelioğlu, son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu… 2018 yılında 8. Gün isimli dizideki rolüyle setlere adım adan oyuncu, iddialı projelerde yer alma şansı yakaladı.

Romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta Deniz karakteri ile bir anda dikkat çeken Başak Gümülcinelioğlu, ardından da BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Çağla karakterine hayat verdi.

Ancak oyuncu adına büyük bir sıçrama yaptığı dizi Sen Çal Kapımı oldu. Romantik komedi dizisinde Pırıl karakterini çok başarılı bir şekilde canlandıran oyuncu kısa sürede popüler oldu. Güzelliği ve zarafetiyle de dikkat çeken oyuncu, büyük bir hayran kitlesine kavuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı. Başak Gümülcinelioğlu da çok iyi bir ekip iyi çok güzel bir dönem geçirdiğini söyleyerek hayranlarına veda etti.

Ancak oyuncu, tatil bile yapmadan yeni dizisini buldu. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yargı isimli diziye katılan oyuncu, yeni dönemde hukuk temalı bir dizide kendini gösterecek.

Sen Çal Kapımı bitti, Başak Gümülcinelioğlu için yeni dizi macerası hemen başladı! 21

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizinin ekibi ile ilk kez buluşan genç oyuncu, okuma provalarında yerini aldı. Başak Gümülcinelioğlu hayranları da Yargı dizisinde ünlü oyuncuyu görecekleri için son derece memnun.

Bir cinayet vakasıyla yolları kesişen bir avukat ve bir savcının etkileyici hikayesinin anlatılacağı dizi, aile içi güven kavramını alt üst edecek bir hikaye ile geliyor.