Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi iki ülkeyi daha etkisi altına aldı!

Sen Çal Kapımı dizisi iki ülkeyi daha etkisi altına aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışı yolculuğu devam ediyor. Dizinin şimdiye kadar birçok ülkede yayınlandığını özellikle de İspanya başarısından sonra dikkatleri daha çok üzerine çektiği ortada.

Şimdilerde İtalya’da büyük bir başarı ile yoluna devam eden Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki dizi, farklı kültürlerdeki ülkelerde çok sevildi. Romantik komedi dizisi geçtiğimiz haftalarda Sırbistan’a satılması ile de gündeme gelmişti.

Avrupa’nın yanı sıra Orta Doğu’da da Sen Çal Kapımı dizisine ilgi artıyor. Birçok Arap ülkesinde sosyal medya üzerinden takip edilen, youtube yayınları yakından izlenen dizinin Filistin’de yayınlara başlayacağı da ortaya çıktı.

Filistin televizyonunda ilk bölümü izleyicilerle buluşacak olan Sen Çal Kapımı dizisine ilginin yine yüksek olması bekleniyor.

Avrupa kıtasında dizinin yayınlanacağı ülkelerin sayısı da hızla artıyor. Dizinin 7 Temmuz tarihinde Arnavutluk’ta da izleyicilerle buluşacağı netleşti…

Sen Çal Kapımı dizisi üst üste farklı kültürlerdeki ülkelerde izleyicilerle buluşarak dünya çapındaki etkinliğini artırıyor.