Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde her şey düzeldi derken, sonu sürprizli bitiyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde her şey düzeldi derken, sonu sürprizli bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisi bir iyi bir kötü gelen reytinglerin gölgesinde ve final ihtimalinin de varlığı altında yayınlarına Cumartesi akşamları devam ediyor. Fox TV’de yayınlanmakta olan dizinin 35. yeni bölümü de yine heyecanlı olacak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizide işlerin fazlasıyla karışacağı bir bölüm izleyeceksiniz. Deniz ile Eda arasındaki nikah gerçekleşiyor… Deniz eski bir arkadaş ama aynı zamanda Eda’yı gerçekten seviyor… Eda için ise bu bir oyun ve Serkan’ı kazanma çabasından başka bir şey değil.

Serkan’ın her şeyi hatırlaması pahasına Deniz ile nikah masasına oturan Eda, tam da o anda her şeyi hatırladığını söyleyen Serkan’ın gelişi ile amacına ulaşıyor. Eda ile Serkan sarılıp aşklarını paylaşırken, uyarı ise herkesi şoke ediyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde her şey düzeldi derken, sonu sürprizli bitiyor! 8

Bu gerçek bir nikah ve Eda ile Deniz artık evliler… Yani dizide işler düzelir, Serkan ile Eda aşkını izleriz diye bekleyen dizi hayranları yine şoke oldu. Hikayede yine Arap saçı durumuna dönüldü.

İşte 35. bölüm 2. fragmanı ve yaşanacakların detayı: Eda, Serkan’ın onu öpmesiyle her şeyi hatırladığı ümidine kapılır. Neden bunu yaptığını Serkan’a sorarken, Serkan’ın cevabı öfkelenmesine neden olur.

Sen Çal Kapımı dizisinde her şey düzeldi derken, sonu sürprizli bitiyor! 9

Serkan’ın bu hamlesi ikisi arasındaki aşk oyununu daha da kızıştırır. Peki bu aşk oyununu Eda mı Serkan mı yoksa sadece “aşk” mı kazanacak?

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’de FOX’ta yayınlanacak. 35. bölüm 2. fragmanı dizide işlerin Arap saçına döneceğini anlatan sahneleriyle dikkatinizi çekecek.