Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde mesaj net, sıkı tutunun heyecan artıyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde mesaj net, sıkı tutunun heyecan artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin ikinci sezonu yoluna devam ediyor. Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin 42. yeni bölümü 23 Haziran çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak.

Dizinin ikinci sezonu bir bilinmezlik ile başlamıştı. Maya Başol’un canlandırdığı Kiraz karakterinin bilinmezlik durumu izleyicileri de meraklandırmıştı. Eda, tüm gerçekleri Serkan’dan ne kadar saklayabilecekti?

Serkan’ın Kiraz’ı istemeyebileceğini düşünen Eda’nın ne kadar yanıldığı aslında ortaya çıkıyor. Serkan, Kiraz ile o kadar güzel anlaşıyor ki ve onunla birlikte vakit geçirmekten o kadar mutlu oluyor ki, bu durum Eda’nın da kararlarını değiştirecek.

Dizinin hikayesinde heyecanı artıracak yeni gelişme Eda’nın itirafı olacak. Kiraz’ın annesinin kendisi olduğunu Serkan’a itiraf edecek olan Eda, büyük bir karar vermiş oldu.

Dizinin hikayesi de Serkan’ın Kiraz’ın babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkması ile birlikte çok daha hareketlenmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde mesaj net, sıkı tutunun heyecan artıyor! 7

Serkan – Kiraz – Eda üçlüsü dizi hayranlarının da heyecanla beklediği hayat dolu, neşeli ve içinde aşkın da olduğu sahneleri beraberinde getirecektir. En azından Sen Çal Kapımı hayranları finale 9 bölüm kalmışken bunu bekliyor.

Sen Çal Kapımı dizi hayranları Serkan’ın gerçekleri öğrenmesinin ardından nasıl duygular yaşayacağını da heyecanla bekliyor.

Ayrıca romantik sahnelerde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’i görmek isteyen dizi hayranları, hikayenin de artık Eda ve Serkan’ın yeniden aşk yaşamaya başlayarak değişmesini bekliyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 42. bölümünden 2. fragman: