Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Güldür Güldür Show’un İbrahim’i Onur Atilla’nın hayatını değiştiren gelişme!

Güldür Güldür Show’un İbrahim’i Onur Atilla’nın hayatını değiştiren gelişme!

tarafından ker_def

Show Tv ekranlarının sevilen programı Güldür Güldür Show’un başarılı oyuncusu Rüştü Onur Atilla ile baba olmanın hayatına kattıklarını ve oğulları ile yapmaktan en çok keyif aldığı aktiviteleri MAG Haziran sayısı için anlattı.

2013 yılından günümüze kadar geçen süreçte Güldür Güldür Show ekibinin daimi üyesi olan Onur Atilla, sergilediği performans ve yetenekleri ile dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Babalık heyecanı da yaşayan oyuncu, “Baba olunca daha duyarlı ve anlayışlı oluyorsun… “Hayatının geri kalanının eskisi gibi olmayacağı fikri ürkütücü gelebilir” diye konuştu. Başarılı ve sevilen oyuncu Rüştü Onur Atilla, babalık duygusunu ve baba olduktan sonra hayatında değişen detayları MAG okurları ile paylaştı.

Oyuncu her türlü duyguyu yaşadığının da altını çizerek, “Çocuğun ihtiyacı neyse öyle davranmak gerekiyor. Her zaman otoriter veya her zaman yaşıtı gibi davranırsam bu samimi değil. Ben de bir insanım ayrıca, her gün her türlü duyguyu yaşıyoruz” diye konuştu.

Rüştü Onur Atilla sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklara rol yapmak yerine olduğum gibi davranırsam daha faydalı olacağıma inanıyorum. Yorgunken yorgun değil gibi, mutsuzken neşeli gibi yaparsam inanın onlar bunu anlarlar… Halbuki ben ne kadar açık olursam onlar da öyle olacaklardır. Diğer yandan çocuğun bazen bir yol gösterici lidere bazen de dertleşebileceği arkadaşa ihtiyacı olacaktır. Bazen otoriter anne -baba, bazen arkadaş anne – baba… Ben de Sinem de elimizden geldiği kadar bu ihtiyaçları için yanlarındayız.”