Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisindeki o görüntüleri başa sarıp sarıp izleyenler var!

Sen Çal Kapımı dizisindeki o görüntüleri başa sarıp sarıp izleyenler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin başlamasından bugüne tam 1 yıl geçti. Dizi hayranları kısa bir ayrılık dışında tam 43 bölüm boyunca diziyi ekranda izleme fırsatı elde etti. Yaz ekranının yeni dizilerinin bazılarından daha iyi reytingler alabilen Sen Çal Kapımı’nın heyecanı hala sürüyor.

Bu durum da en çok Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin etkileyici uyumu ve enerjisine bağlanıyor. İkilinin Nisan ayında aşklarının ortaya çıkması ise dizinin ikinci sezonunun öne çıkmasına neden oldu. 7 bölüm sonra yani 50. bölümde final yapacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin birçok sahnesini hayranlar başa sarıp tekrar izlediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Çoğu dizide yaşanmayan bu durum Sen Çal Kapımı için normal bir sonuç… Bazı zamanlarda izleyiciler fragmanları tekrar tekrar izleme ihtiyacı hissediyor. Kimi eski sahneler mesela Eda’nın mezuniyetini hala başa sarıp izlediğini söyleyenler var.

Eda ve Serkan karakterlerinin etkileyiciliği dizi hayranlarını fazlasıyla sardı. Yeni bölüm öncesinde de fragmana ilgi büyük oldu. 44. bölümden yayınlanan ilk fragmanı da başa sarıp sarıp izleyenler olduğunu sosyal medya yorumlarından görebilirsiniz.

Hem duygusal hem romantik hem de eğlenceli anları bir arada buluşturan Sen Çal Kapımı dizisine final yaptırmayan ve ısrarla yaz ekranında tutmak isteyen Fox TV’nin ne kadar isabetli bir karar aldığı da bugünlerdeki iyi reytinglerden anlaşılıyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisinin 7 Temmuz çarşamba günü yayınlanacak olan 44. bölümünden ilk fragman: