Ana sayfa Sosyal Medya Hande Doğandemir’i daha senaryoyu okur okumaz çok etkileyen yeni projesi!

Hande Doğandemir’i daha senaryoyu okur okumaz çok etkileyen yeni projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Sinema filmi çekimlerine devam eden ünlü oyuncu Hande Doğandemir, Yağız Can Konyalı ile partner olmuştu. Bazı sahnelerin çekimleri Gökçeada’da yapılan Daha İyi Bir Yarın isimli film için oyuncu bir süredir yoğun tempoda çalışıyor.

“Çok güzel gidiyor, değişik ve çok mutluyum” diye konuşan Hande Doğandemir, imajıyla da dikkat çekti. Saç boyasına alerjisi olduğunu ve saçlarını boyamamayı tercih ettiğini anlatan oyuncu, beyazlarıyla dikkat çekti.

Doğallıktan yana olduğunu ve saçlarındaki beyazlıkları da sevdiğini anlatan Hande Doğandemir, film çekimleri olduğu için tatil planı da yapmadığını ifade etti. Oyuncu, “Çok değişik bir film. Gelecekte geçiyor ama dünyası 1960’lar.. Çok farklı bir iş, acayip merak ediyorum, festival yolculuğu olacak sonra da vizyona girer” açıklamasında bulundu.

Senaryoyu ilk okuduğunda etkilendiğini ve hemen kabul ettiğini anlatan oyuncu, tatile gitme konusunda ise işler bitince yapabileceğini anlattı.

Geçtiğimiz haftalarda kilolu olduğu eleştirileri ile magazin basınında yer alan oyuncu, gazeteciler tarafından tatilde görüntülenmekten de çekinmediğini sözlerine ekledi.