Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinin finaliyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı!

Sen Çal Kapımı dizisinin finaliyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz gün 1. yılını tamamlamanın gururunu yaşadı. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan dizi, zaman zaman eğlenceli, bazen romantik ve bazen de gerilimli anları ile dikkatleri çekiyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de her Çarşamba günü izleyicileri ekran başına oturtuyor. Her yeni bölümü merakla beklenen dizinin final kararını Hande Erçel daha ikinci sezon başlarken duyurmuştu.Eda karakteriyle izlediğimiz güzel oyuncu, 50. bölümde final yapacağına yönelik bilgileri basına vermişti.

Hande Erçel, “Bir değişiklik olmazsa 50. bölümde final yapacağız” diyerek açık kapı da bırakmıştı. Sosyal medyada dönen iddialara göre Sen Çal Kapımı dizisi 2 bölüm daha uzatıldı. Dizinin 50. bölümde değil, 52.bölümde final yapacağına yönelik bilgiler sosyal medya ortamında dizinin hayranlarını da memnun etti.

MF Yapım tarafından henüz bu bilgi doğrulanmadı. Ancak kulislere yansıyan bilgiler dizinin planlandığı gibi 50. bölümde değil, 52. bölümde final olacağına işaret ediyor. Dizi şimdiye kadar 44 bölüm olarak ekranda yer aldı.

14 Temmuz Çarşamba akşamı 45. yeni bölüm yayınlanacak ve yine milyonlarca dizi hayranı ekran başına geçecek. Sen Çal Kapımı dizisini sevenler, ilk günden bu yana hikayeye büyük destek veriyor. Dizinin 52.bölümde bitmesi durumunda geriye 8 bölüm kaldığını belirtebiliriz.