Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin yeni yaz dizilerden daha iyi olduğu gerçeği ortada!

Sen Çal Kapımı dizisinin yeni yaz dizilerden daha iyi olduğu gerçeği ortada!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Sen Çal Kapımı dizisi izleyicilere sıcak ve samimi gelen bir yapım olarak geçen sezon büyük ilgi gördü. Çok yüksek reytingler alarak yaz sezonundan kış sezonuna da kalma başarısı gösteren Fox TV dizisi, ikinci sezonuyla da ekranda olmaya devam ediyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin enerjisi uzun süre diziyi yukarıda tutmuştu. Bu iki genç oyuncunun enerjilerinin yüksek olması da ilk sezonda gelen iyi reytinglerin sebebiydi… Ancak kış sezonu dizilerinin artması ile Sen Çal Kapımı bir hayli zorlandı ve Nisan ayında da reytingler çok düşünce sezon finali yapıldı.

Sen Çal Kapımı’nın geri dönüşü ise 9 Haziran’da gerçekleşti. İkinci sezondan iki bölüm yayınlandı ve reytingler yaz aylarının düşen izleyici ilgisi de hesaba katıldığından hiç de fena değil. Bilinen bir iş, bilinen bir hikaye ve yeni dizilerin öne çıkması beklenirken Sen Çal Kapımı daha fazla izleyiciyi ekrana çekebiliyor.

Ada Masalı dizisi şimdiye kadar Sen Çal Kapımı’na yakın oranlar elde etti. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolündeki Star TV dizisinin çok daha iyi reytingler elde etmek için önünde hiçbir engel yok. Önümüzdeki haftalarda da iyi bir çıkış yapabilir. Ancak; Aşkın Tarifi, Cam Tavanlar, Baht Oyunu gibi yeni başlayan yazlık dizilerin Sen Çal Kapımı’na göre daha düşük oranlar alması da şaşırtıcı geliyor.

50. bölümü ile birlikte final yaparak veda edecek olan Sen Çal Kapımı dizisi, Fox TV’nin ısrarlı şekilde ekranda tutma çabasının karşılığını vermeye başladı. Dizinin ikinci sezon dönüşü fena değildi. Dün akşam yayınlanan 41. bölüm de yine ortalama reytingler getirdi ve diğer yaz dizilerine nazaran gayet iyi oranlar olarak dikkat çekti.

Sonuç olarak, yaz ekranında Sen Çal Kapımı dizisi stratejisi ile Fox TV iyi bir karar verdiğini de ispatlamış oldu. Dizinin 42. yeni bölümü ise 23 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.