Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel’i sardı, Kerem Bürsin’de tık yok!

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel’i sardı, Kerem Bürsin’de tık yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan romantik komedi dizisi Sen Çal kapımı, Nisan ayının ortasına kadar yayınına devam etti. Dizi, yazın aldığı reytinglerin yüksekliği sayesinde sezonda da yayınlanmış, reytingleri düşse de Fox TV dizinin arkasında durarak final yaptırmamıştı.

Yurt dışında da büyük ilgi gören ve farklı ülkelere satılan dizinin büyük bir sosyal gücü de var. Diziyi izleyenler ve başrolde oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları, sürekli olarak yorum, mesaj ve paylaşımları ile Sen Çal Kapımı dizisini gündemde tutmayı başarıyor.

Verilen yaklaşık 2 aylık aranın ardından Sen Çal Kapımı dizisi bu akşam (9 Haziran Çarşamba) 40. bölümüyle ekrana dönüyor. Dizinin 50. bölümde final yapacağı ise bir süre önce öğrenilmişti.

5 yıllık bir zaman atlaması ile başlayacak olan Sen Çal Kapımı için dizinin izleyicileri büyük bir heyecan yaşıyor. Sosyal medyada adeta mesaj fırtınası yaşanmakta…

Bu arada Hande Erçel’in de dünden beri heyecanını saklayamadığı sosyal medyadaki paylaşımlarından da anlaşılıyor.

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel'i sardı, Kerem Bürsin'de tık yok! 11

Dizinin Melo’su Elçin Afacan ile bir pozlarını paylaşan Hande Erçel, “Yarın bir an önce olsa ya” notuyla da hayranlarıyla heyecanını paylaşmakta.

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel'i sardı, Kerem Bürsin'de tık yok! 12

Dizinin yeni bölüm fragmanını paylaşan oyuncu, bugün de yeni bölümlerde kızını oynayacak olan küçük oyuncu Maya Başol ile verdiği bir pozu paylaşarak “Sen Çal Kapımı bugün bambaşka bir güzellikle başlıyor. Sizi bizimle olmaya bekliyoruz” diyerek hatırlatmada bulundu…

 

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel'i sardı, Kerem Bürsin'de tık yok! 13

Hande Erçel’in bu heyecanına karşın Kerem Bürsin’in akşamki bölüm için gün içinde hala bir şey paylaşmamış olması da dikkat çekti…

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel'i sardı, Kerem Bürsin'de tık yok! 14

Oyuncu, Sen Çal Kapımı hayranları ve Hande Erçel’in heyecanına karşın aşağıdaki paylaşımı yaptı şu ana kadar… Bakalım saatler ilerledikçe Kerem Bürsin’den heyecanı arttırıcı bir paylaşım gelecek mi?

Sen Çal Kapımı heyecanı Hande Erçel'i sardı, Kerem Bürsin'de tık yok! 15