Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı!

Demet Özdemir’in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ve arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran ile tatile çıkmıştı. Bir haftalık tatilde paparazzilerin de objektifinden kaçamadı ve magazin sayfalarında boy boy mayolu pozları yer aldı oyuncunun.

Demet Özdemir, son dönemin popüler ve başarılı genç oyuncuları arasında yer alıyor. 16 yaşında dansla başlayan kariyerine oyunculukla devam eden Özdemir, yaklaşık 10 yıldır sektörde farklı dizilerde rol aldı.

No:309 dizisi ile başarılı bir çıkış yakalayan oyuncu, Erkenci Kuş dizisiyle ise kariyerinde hızlı bir sıçrayış yaşadı. Can Yaman ile başrolünde oynadığı dizi, farklı ülkelerde de ses getirdi ve ünü Türkiye sınırlarını aştı.

Özellikle İtalya’da henüz yeni biten Erkenci Kuş’un gösteriminin ardından, İtalyan hayranları da çoğaldı oyuncunun. Özdemir, romantik komedinin ardından, dram dizisi ile ekrana gelmişti.

Şimdilerde Şükrü Özyıldız ile yine bir romantik komedi yapımında rol alacak. Ancak bu kez dizi değil Aşk Taktikleri isimli bir sinema filminde.

Haziran ayında çekimlerinin başlayacağı konuşulan film, Netflix’te gösterilecek. Bu arada Demet Özdemir, instagram paylaşımlarıyla hayranlarını coşturmaya devam ediyor.

Son olarak mayolu ve bikinili pozlarını paylaşan oyuncunun, mavi bikinisi ile verdiği poza, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı ve arkadaşlıklarını da sürdürdüğü Naz Göktan ile Gülcan Arslan’dan da yorum gecikmedi!

Demet Özdemir'in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı! 10

Hazal Kaya da meslektaşının havuz başındaki bu afili pozunu beğenenler arasındaydı. Naz Göktan’ın “Bir dakikalık saygı duruşu” notuyla beğenisini ifade ettiği ve Gülcan Arslan’ın da kalp emojisi eklediği fotoğrafa Nur Fettahoğlu, Uraz Kaygılaroğlu ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimlerden de beğeniler geldi…

Oyuncunun yaptığı son paylaşımlardan bazıları da aşağıda yer alıyor…

Demet Özdemir'in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı! 11

Demet Özdemir'in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı! 12

Demet Özdemir'in mavi bikinili pozuna düşen düşene! Rol arkadaşları bile laf attı! 13