Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı İtalya’da izlenme rekoru kırdı!

Sen Çal Kapımı İtalya’da izlenme rekoru kırdı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in canlandırdığı Sen Çal Kapımı, 9 Haziran Çarşamba akşamı yeni sezonuyla Fox TV ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonu Türkiye’de büyük bir merakla beklenirken yeni yayınlanmaya başladığı İtalya’da izlenme rekorları kırıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin İtalya’da yayınlanacağı kısa süre önce açıklanmıştı. Bunun üzerine dizinin İtalyan fanları geri sayıma başlamıştı. Dizinin hayranları hesaplarından, dizinin başlamasına kaç gün kaldığına dair her gün bir paylaşım yapıyordu.

Bugüne kadar birçok ülkede gösterilen Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü nihayet bu hafta İtalya’nın en çok izlenen özel kanalı Canale 5’te yayınlanmaya başladı. Sen Çal Kapımı daha ilk bölümüyle ülkede izlenme rekoru kırdı. Dizi, Canale 5’te 1.9 milyonu aşkın kişi tarafından izlenirken, 20.3 share elde etti.

Sen Çal Kapımı dizisinin bu başarısı yapım şirketi MF Yapım tarafından paylaşıldı. Paylaşımda “Bu başarı hepimizin” denildi.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonu için geri sayım sürüyor. Eda ve Serkan’ın aşk hikayesi 9 Haziran Çarşamba akşamı kaldığı yerden devam edecek. Ancak dizi 10 bölüm yayınlandıktan sonra final yapacak.

Sen Çal Kapımı İtalya'da izlenme rekoru kırdı! 7

5 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak olan dizide Eda ve Serkan’ın bir de çocukları olduğu ortaya çıkacak! 39. bölümüyle sezon finali yapan dizi, 11 bölüm çekilip bitecek.