Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Savaşçı dizinin final kararını duyurdu, verilen emeklere yazık!

Fox TV, Savaşçı dizinin final kararını duyurdu, verilen emeklere yazık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin ilk 4 sezonu başarılarla geçen Savaşçı dizisinin 5. sezonu hiç de tahmin edildiği gibi olmadı. Dizinin sezona çok geç başlaması, yaşanan sorunlar derken izleyici çoktan projeyi unutmuştu. Savaşçı ekrana Nisan ayında döndü ama izleyicilerinin çoğunu zaten kaybetmişti.

Savaşçı’da Tamer Karadağlı ile 6 bölümlük 5. sezon başlangıcı da izleyicilerin ekrana dönmesini sağlamadı. Ekin Mert Daymaz, Serenay Aktaş, Ediz Hun, Erkan Meriç ve Anıl Tetik gibi isimlerle yenilenen Savaşçı’nın kadrosu uzun süredir Eskişehir’de çekimlerde bulunuyordu.

Ancak gelişmeler final kararı ile herkesi şoke etti. Fox TV’den de final kararı duyuruldu. 106. bölümde 6 yeni oyuncunun katılımı ile yapılan son atak da işe yaramadı ve reytinglerin değişmeyeceği görüldü.

Fox TV’nin yayınladığı 108. bölüm fragmanında “Büyük finale Son 2 Bölüm” yazısı izleyicileri kahretti. Verilen emeklere yazık olduğunu düşünen dizi hayranları Savaşçı’nın kısa süren 5. sezon macerasına çok üzüldü.

Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin’in sezon öncesi ayrılık kararlarını açıklaması ile büyük yara alan dizinin yaşanan problemler nedeniyle gecikmesi, ayrıca Fox TV’nin Sen Çal Kapımı’nı sürdürmek için Savaşçı’yı uzun süre bekletmesi gibi konular da dizinin ekranda yeterli izleyiciye ulaşamamasının nedenleri arasında gösteriliyor.

İşte Savaşçı dizisinin 108. bölüm fragmanı: