Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı seti öyle güzel ki, final yaparsa bu ekibe çok yazık olur!

Sen Çal Kapımı seti öyle güzel ki, final yaparsa bu ekibe çok yazık olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde büyük bir neşe hakim… Dizinin hem oyuncuları hem de set ekibi yoğun tempoyu neşeli bir hale getirerek yollarına devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin geçen hafta yayınlanan 30. bölüm reytinglerde düşüş sergileyince dikkat çekmişti.

Masumiyet ve Savaşçı dizileri yakında Fox Tv ekranına gelecek ve bu da bir dizinin final yapmasına neden olacak. Sen Çal Kapımı final potasında olan işlerden birisi. O nedenle de dizinin hayranları bir hayli stresli. Ancak sette büyük keyifle çalışan dizi ekibi tüm bu stresten uzakta bulunuyor.

Sen Çal Kapımı’nın 30. bölümünün kamera arkası görüntüleri youtube ortamında paylaşıldı. Oyuncular o kadar eğleniyor ki, görmeniz lazım. Ekip adeta özenle seçilmiş gibi. Sette problemsiz bir dönem yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde Hürriyet gazetesinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin kavga ettiği iddiası ortaya atılmıştı.

Ancak iki ünlü oyuncu da instagram canlı yayınına çıkarak sempatikliklerini sergiledi ve gayet de iyiydiler. Bu görüntüler ile de kavga iddiaları yalanlanmış oldu.

Sen Çal Kapımı hayranlarının keyfini yerine getirecek kamera arkası görüntülerini videoda bulabilirsiniz.