Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in yakışıklıları ve Emanet’in Yaman’ından büyük hamle! İşte haftanın en popüler erkekleri!

Kardeşlerim’in yakışıklıları ve Emanet’in Yaman’ından büyük hamle! İşte haftanın en popüler erkekleri!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay –Diziler ve kişiler hakkındaki sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 7-13 Haziran haftasının en popüler erkek oyuncu listesi yayınlandı. Yeni isimlerin girdiği listede şaşırtan gelişmeler var.

Listenin birincisi çok uzun zamandır liderliği elinden bırakmayan Kerem Bürsin var. Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin yakışıklı Serkan Bolat’ı Kerem Bürsin, 88.102 paylaşımla haftanın en popüler erkeği oldu. Görünen o ki açık ara birinciliğini koruyan Bürsin, en azından dizi sona erene kadar birinciliği kimseye kaptırmayacak.

İkinci sıradaki isim de şaşırtmadı. Star TV’de yayınlanan ve sosyal medyada paylaşım rekorları kıran dizinin Barış’ı Deniz Can Aktaş, 35.805 paylaşımla hafta boyunca sosyal medyada en çok konuşulan ikinci erkek oyuncu oldu. Dizide sevgilisi Dicle’yi canlandıran rol arkadaşı Ahsen Eroğlu’yla çok uyumlu bir oyunculuk sergileyen Deniz Can Aktaş, bu sayede son dönemin en beğenilen erkek oyuncularından biri haline geldi.

Kardeşlerim'in yakışıklıları ve Emanet'in Yaman'ından büyük hamle! İşte haftanın en popüler erkekleri! 7

Üçüncü sırada ise hızla yükselen genç ve yakışıklı bir oyuncu var. ATV’de yayınlanan ve ekrana gelmeye başladığı ilk günden bu yana çok sevilen Kardeşlerim dizisinin Doruk’u Onur Seyit Yaran listeye dah önce girmişti. Ancak genç oyuncu bu hafta, 33.689 paylaşımla üçüncülüğe kadar yükseldi.

Maraşlı’nın Celal’i Burak Deniz düşüş yaşarken listeye ilk kez giren bir isim şaşırttı. Kanal 7’de yayınlanan ve ciddi bir hayran kitlesi oluşan Emanet dizisinin Yaman Kırımlı’sı Halil İbrahim Ceyhan, 21.374 paylaşımla bir anda beşinci sırada yerini aldı.

Listenin bir diğer yeni ismi de yine Kardeşlerim dizisinden. ATV’de yayınlanan dizide Kadir karakterini canlandıran Halit Özgür Sarı 9.331 paylaşımla listenin sekizincisi oldu.

Aras Bulut İynemli ve Çağlar Ertuğrul’daki düşüş ise çok dikkat çekici. Dizileri sona eren iki oyuncu haliyle listede de geriledi.