Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’na bravo, yeni diziler bile bu sonuçtan ders çıkartmalı!

Sen Çal Kapımı’na bravo, yeni diziler bile bu sonuçtan ders çıkartmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başlamasından bu yana tam 1 yıl geride kaldı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi önemli bir iş başardı. Eda ve Serkan karakterleri çok ilgi görüyor… İkilinin sevgili olması da dizinin ikinci sezonu için olumlu gelişmelerden birisi olarak öne çıktı.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel etkileyiciliğinin hala devam etmesi ve dizinin reytinglerinin bunca zaman sonra bile hala iyi seviyelerde gelmeye devam etmesi önemli bir artı. Sen Çal Kapımı ilk sezon finalini yaptığında reytingleri bir hayli gerilemişti. İzleyici ilgisini tamamen kaybetmeden önce ara veren dizi Haziran ayında yeniden döndü.

İkinci sezonda hikaye yine izleyicilerin ilgisini çekmeye başladı ve reytingler de ortalama oranlarda geliyor. 44. bölümü dün akşam yayınlanan Sen Çal Kapımı, izleyici sayısının azalmasına rağmen ekranda iyi oranlar elde edebilen az yapımdan birisi oldu.

Bu haliyle tebrik edilmeyi hak eden Sen Çal Kapımı, dün akşam tüm kişilerde günü ikinci sırada bitirdi. AB grubunda günü dördüncü tamamlayan dizinin ABC1’de ise üçüncülük elde ettiğini görüyoruz. Bu sonuçlar yaz dönemi için büyük bir başarı olarak öne çıkıyor.

Yaz dizilerinin bazıları hala düşük reytingler almaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı ise bunca geçen zamanın ardından, yıpranmış bir yapım olmasına rağmen, hikayenin ilgi çekmeye devam etmesi ile yine başarılar elde edebiliyor.

Ellinci bölümde final yapacak olan dizinin 14 Temmuz Çarşamba akşamı 45. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı: