Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı Hande Erçel’in yeni bir sürprizi yolda!

Sen Çal Kapımı’nın Eda’sı Hande Erçel’in yeni bir sürprizi yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisine başlayan Hande Erçel, başka projelerde de yer almaya devam ediyor. Kendisi için çok kıymetli bir projenin çekimlerine giderken kameralar tarafından görüntülenen oyuncu, kısa bir açıklama yaptı.

“Çok heyecanlıyım bu çekim için” diye konuşan oyuncu proje hakkında bilgi vermedi. Ancak gelecek hafta açıklama yapılacağını duyuran oyuncu, hayranlarını da bir hayli meraklandırmış oldu.

Çarşamba akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin çekimlerine de geciktiğini ifade eden oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu da söyledi.

Çekimlerin çok güzel ve yoğun geçtiğini anlatan Hande Erçel, “Set zaten her zaman çok eğlenceli” ifadesini kullandı. Dizinin ilk sezon finali ile yeniden çekimlere başladıkları aranın uzun olmadığını, bu süreçte ekip ile görüştüklerini anlatan Erçel, iyi bir ekip olduklarını anlattı.

Hande Erçel, “Genel olarak aralıksız bayağı senedir çalışıyorum. Öyle bir yorgunluk var” diyerek tatile ihtiyacının olduğunu da ima etti.

Kerem Bürsin ile uyumunun da beğenilmesine sevinen oyuncu, yeğeni Mavi’yi de özlediğini ve onu ziyaret edeceğini anlattı. Kerem Bürsin ile de aşkın iyi gittiğini anlatan Erçel, özel hayatı ile ilgili soruları yanıtlamak istemedi.

Aşı olduğunu da belirten oyuncu, herkese kendisini koruması tavsiyesinde bulundu.