Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinin finali herkesi ters köşe yaptı!

Akrep dizisinin finali herkesi ters köşe yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akrep isimli Star TV dizisi, geçtiğimiz Perşembe günü yayınlanan 26. bölümü ile birlikte final yaparak ekrandan ayrıldı… Dizinin son haftalarda düşük gelen reytingleri ve izleyici ilgisini kaybetmesi çok konuşulmuştu.

Akrep dizisinin 26 bölümlük garanti çerçevesinde yayında kaldığı ve düşük reytinglerine rağmen Star TV’nin diziyi sürdürmek zorunda kaldığı da gelen bilgiler arasındaydı. Aslında Akrep iyi başlayan bir yapımdı fakat gün değişikliği ile dizinin izleyicileri ciddi düşüş yaşadı. Sonrasında ise senaryoya yönelik eleştiriler çoğaldı ve diziye olan ilgi azaldı.

Fakat kimsenin beklemediği, adeta ters köşe denilebilecek bir final yaşandı. Finali izleyenler gerçekten çok şaşırdıklarını ve çok iyi bir final bölümü izlediklerini, çok heyecanlandıklarını sosyal medyada yazdı.

Birçok dizinin finali genelde beğenilmez ama Akrep çok sevildi ve akılda da kalıcı olacaktır.. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Akrep dizisinin finaline dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Koloğlu, yazısında şöyle yazdı: Mecburi final yapan bir dizi oldu ‘Akrep’. Ama öyle bir final yaptılar ki… ‘Son yemek sahnesi’ vardı Perihan (Demet Akbağ) ve Ferda (Evrim Alasya) arasında. ‘Akrep’ adının karşılığı bir dram… Her iki oyuncunun izleyeni ekrana kilitlediği bir bölüm olduğunu söyleyelim. Ev ahalisi, “Finali sürprizli yaparak şaşırttı” dedi. Bu sahnenin de dizi tarihimizde yerini aldığını söylemek, fazla mı iddialı olur?”