Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Oğlak Burcu maddi manevi güçleniyor!” dedi

Şenay Devi haftalık burç yorumunda; “Oğlak Burcu maddi manevi güçleniyor!” dedi

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Bu hafta  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi 25-31 Mart haftası burç yorumunda Oğlak burcu için şunları söyledi;

Sevgili Oğlaklar, iş ve eğitim hayatınızda üst üste gelen zorluklardan sonra ayağa kalkıp güçleneceğiniz enerjilerle karşı karşıyasınız. Hakkınızı aramalı yaptığınız hatalar varsa telafi etmek için çabalamaktan korkmamalısınız. Bu hafta maddi ve manevi kaybettiğiniz pek çok şeyi kazanacağınız ve güvende hissedeceğiniz enerjiler söz konusu.

Özel yaşamınızda kendini bilmez insanların söylemleri yüzünden partnerinizle sorun yaşadıysanız eğer, geçmişi değiştiremeyeceğinizi bilmeli ancak geleceği değiştirmek için çabalamalısınız bunu yaptığınız takdirde ilişkinizde sürpriz bir başlangıç gerçekleştirebilirsiniz. Bekar Oğlaklar özellikle Çarşamba gününden itibaren aşkta şanslı olacağınız enerjilerle karşı karşıyasınız yeter ki ‘üzümün çöpü armudun sapo’ diyerek aşırı seçici davranmayın.