Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya fenomen diziyi bıraktı, yeni dizi anlaşması yaptı!

Seray Kaya fenomen diziyi bıraktı, yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde sergilediği müthiş performans ile göz doldurmuştu. 1991 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Şirin karakteri ile herkesin hafızasına yerleşti.

2014 yılından bu yana setlerde olan oyuncu, en son Kuruluş Osman dizisinde Lena isimli karaktere hayat vermişti. Bu diziden ayrılan oyuncu, yine çok iddialı bir yapım ile anlaşma yaptı. Kuruluş Osman’da çok farklı bir deneyim yaşayan oyuncu, tarihi bir yapım tecrübesi de kazanmış oldu.

Seray Kaya, yeni sezonda ise bambaşka bir hikayede yerini alacak. Fox TV için hazırlıkları yapılan Mahkum isimli yeni dizinin erkek başrolü olarak Onur Tuna ismi öne çıkmıştı. Kadın başrolün kim olacağı merak ediliyordu.

Seray Kaya, MF yapım tarafından dizinin kadın başrolü olarak teklif aldı ve bunu kabul etti. Kuruluş Osman dizisinden sonra ünlü oyuncu yeni sezon için yine çok önemli bir dizi anlaşması yaptı.

Seray Kaya “Innocent Defendant” isimli diziden uyarlanan Mahkum dizisinin kadın başrolü olarak kariyerinde bir önemli adım daha attı. Oyuncunun rolü ve dizinin detayları da merakla bekleniyor.