Ana sayfa Sosyal Medya Serdar Orçin yeni sezonda yine bir dijital dizide!

Serdar Orçin yeni sezonda yine bir dijital dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -1999 yılından bu yana sinema filmlerinde ve dizilerde sıklıkla gördüğümüz isimlerden birisi de Serdar Orçin… 1976 Bayburt doğumlu oyuncu aslında tiyatro kökenli bir isim ve birçok tiyatro oyunuyla da sahnede yer aldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alan Serdar Orçin, İstanbul Şehir Tiyatroları’nın yanı sıra birçok tiyatroda çalıştı ve çeşitli oyunlarla yeteneklerini sergiledi. Bugüne kadar aldığı ödüllerle de göz kamaştıran oyuncu, çok sayıda sinema filmi ve dizide de kendisini gösterdi.

Gülbeyaz isimli dizideki Tahir karakterinden, Gümüş’teki Onur’a ve Behzat Ç’deki Barbaros’a kadar oyuncunun akılda kalan birçok rolü var.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sinan Paşa olarak izlediğimiz Serdar Orçin, en son Hekimoğlu dizisinde Mahir olarak televizyonda yer aldı. Dijital dizilerde de gördüğümüz oyuncu Hamlet isimli Gain projesinde Kerem karakterini canlandırdı.

Serdar Orçin yeni sezonda yine bir dijital dizide! 7

Serdar Orçin yeni dönemde Blu TV ile FX ortak yapımı olan Alef dizisinin ikinci sezonunda yer alacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hande Soral’ın ardından kadroya Serdar Orçin’in de katıldığı ortaya çıktı.

İlk sezonda Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen’in başrolünde yer alan dizinin ekibi tamamen değişti. Taner Ölmez ve Aybüke Pusat ikinci sezonun başrolünde yer alacak.

Kapadokya’da yapılacak olan çekimler öncesi de hazırlıklar sürüyor.