Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alef dizisinin ikinci sezonu öncesi yoğun hazırlık!

Alef dizisinin ikinci sezonu öncesi yoğun hazırlık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV ile FX’in ortaklaşa projesi olan Alef dizisinin ilk sezonu geçen sezon yayınlandı. Büyük ilgi gören mistik polisiye hikayeye sahip olan dizinin ikinci sezonu da çekilecek.

İlk sezonda Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen başrollerde yer aldı. Dizinin hem hikayesi hem de oyunculuk performansları bakımında çok iyi bir yapım olduğu değerlendirmeleri yapıldı.

Alef dizisinin ikincisinin de çekileceği ortaya çıktı ve bu durum dizi hayranlarını çok memnun etti. Kenan İmirzalıoğlu’nun kendisinin hikayede yer almayacağını açıklamasının ardından başrollerde Aybüke Pusat ve Taner Ölmez’in yer alacağı ortaya çıktı.

Alef dizisinin ikinci sezonu için ekip yoğun bir hazırlık içinde bulunuyor. Çekimlerin büyük bir kısmının Kapadokya’da yapılacak olması da dikkat çekti. Son dönemde birçok dizi için Kapadokya tarihi ve turistik dokusuyla iyi bir mekan oldu.

Alef dizisinin ikinci sezonu için de buranın seçilmesi dikkat çekici bir gelişme. Dizi için etkili oyuncular ile anlaşmalar yapıldı. En son Hande Soral ve Serdar Orçin isimleri ortaya çıkmıştı.

Çiğdem Selışık Onat, Su Kutlu, Ufuk Karaali, Nizam Namidar, Emel Çölgeçen ve Cankat Aydos gibi oyuncuların da dizide yer alacağı biliniyor. May Productions tarafından yapılan hazırlıklar son aşamaya geldi.

Gökhan Tiryaki’nin yönetmenliğini yapacağı Alef dizisinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor.