Ana sayfa Dizi Haberleri 2018 yılında imajı sarsılan Kenan İmirzalıoğlu yeniden dizilere dönüş kararı alarak riski de kabullendi!

2018 yılında imajı sarsılan Kenan İmirzalıoğlu yeniden dizilere dönüş kararı alarak riski de kabullendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kenan İmirzalıoğlu’nun yer aldığı bir dizinin reyting yapamaması durumunu 2018 yılında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine kadar düşünmek pek de mümkün değildi. O zamana kadar yer aldığı her projesi ile gündem olan ve reytingleri toplayan ünlü oyuncu, hayranlarından çok büyük bir ilgi görmekteydi.

1998 yılında başladığı dizi macerasında Deli Yürek isimli projenin çok başarılı olması ile bir anda popüler hale gelen Kenan İmirzalıoğlu, daha sonra Acı Hayat, Ezel ve Karadayı dizileriyle de müthiş performanslar ortaya koydu.

Yer aldığı her dizi çok izlendi, çok konuşuldu ve büyük bir ilgi patlaması yaşandı. Bu süreç de ‘Kenan İmirzalıoğlu varsa, o dizi iş yapar” sözünü ortaya çıkardı. Ancak bu söz, 2018 yılında yayınlanan Mehmed Bir Cihan Fatihi gibi çok büyük bir bütçe ile yola çıkan bir dizi ile bozuldu.

Kenan İmirzalıoğlu’nun 6 bölüm süren bu dizisinin başarısız olması, yapımcının da bunu kabul etmesi ve çok büyük paralar harcanmış olması hala unutulmadı. Bu dizi nedeniyle de imajı sarsılan Kenan İmirzalıoğlu, uzun yıllar boyunca kendisine yapılan televizyon dizisi tekliflerini kabul etmedi.

Oyuncu sadece 2020 yılında dijitalde yayınlanan Alef isimli dizide 8 bölüm yer aldı. 2019 yılından bu yana Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programının sunucusu olan ve televizyon dizilerine pek de ilgi göstermeyen oyuncu için yepyeni bir dönem başlıyor.

Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre ünlü yapımcı Erol Avcı’nın hazırlattığı yeni dizide başrol için Kenen İmirzalıoğlu ile anlaşma sağlandı.

Ekrana bir dizi ile dönmek istediği bilinen Kenan İmirzalıoğlu’nun yönetmen Yavuz Turgul’un da projenin içinde olmasından etkilendiğinden bahseden Sina Koloğlu, “İşin çok yeni olduğu ve 4-5 aylık bir süre gerektiği gelen bilgiler arasında” diyerek proje için ön hazırlıklar yapıldığını yazdı.

Nilgün Öneş’in senaryosunu yazdığı yeni dizi ile birlikte Kenan İmirzalıoğlu da setlere geri dönecek.

Oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden dizi ile ekranda yer alacağı için hayranları bu durumdan çok memnun olacaktır. Ancak aynı zamanda bu projenin bir büyük sınav olacağı ve Kenan İmirzalıoğlu imajı düşünüldüğünde de büyük bir riski barındırdığı ortada duruyor. Anlaşılan oyuncu bu projeyi kabul ederek, risk almayı da göze almış bulunuyor.