Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Taner Ölmez ile Aybüke Pusat’ın dizisi final yapıyor!

Taner Ölmez ile Aybüke Pusat’ın dizisi final yapıyor!

tarafından ker_def

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin orijinal yapımı ALEF: Mâl-i Hülya’nın son iki bölümü öncesinde yeni bir fragman yayınlandı. Fragmandaki gerilim ve aksiyon dolu sahneler izleyicide büyük merak uyandıracak.

Katilin Amacı Kendini Tedavi Etmek…. Yayınlanan bölümlerin ardından cinayetlerin üstündeki sır perdesi aralandıkça, Çınar ve Defne katili bulmak için İbni Sina’nın kayıp melankoli reçetesine uzanan esrarlı bulmacayı çözmeye daha da yaklaşır. Defne’nin farkında olmadan katille kurduğu ilişki ise tehlikeli bir hal almaya başlar.

Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı MAY Productions imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Tiryaki otururken; müziklerini ilk sezonda olduğu gibi Mercan Dede’nin bestelediği ‘ALEF: Mâl-i Hülya’nın senaryosu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil tarafından yazıldı ve Mustafa Altıoklar dramaturg olarak görev aldı.

Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin kadrosunda Hande Soral, Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos ve Ahsen Türkyılmaz da yer alıyor.