Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya 2021’e iç ısıtan bir fotoğrafla veda etti!..

Serenay Sarıkaya 2021’e iç ısıtan bir fotoğrafla veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dizi dünyasının en güzel kadın oyuncularından biri olan Serenay Sarıkaya son projesi Şahmeran’ın Adana’daki çekimlerini tamamladı.

Pandemi dönemi boyunca ekranlaran uzak olan Sarıkaya, çok yakında Burak Deniz ile baş rolü paylaştığı ve çok orijinal bir iş olduğunu belirttiği Şahmeran diziyle ekranlara geri dönecek.

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı iç ısıtan bir pozla 2021’e veda etti. Geçtiğimiz yaz aylarında, Elle Türkiye Dergisi için yaptığı bir çekimden bikinili pozunu paylaşan oyuncu yürekleri hoplattı.

Serenay Sarıkaya 2021'e iç ısıtan bir fotoğrafla veda etti!.. 7

Öte yandan magazin basınında yer alan haberlere göre güzel oyuncu yeni yıla işletmeci sevgilisi Umut Evirgen ile Paris’te girecek.

Magazin basınında yer alan haberlere göre; Son dönemde aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen’in,  2022 yılını, Fransa’nın başkenti Paris’te  Eyfel Kulesi’ni gören lüks bir otelde karşılayacakları iddia edildi.

Paris tatili dönüşünde ‘Alice’ müzikalinin provalarına başlayacak olan oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, 2022’yi çalışarak geçireceğini söylemiş, “Artık dinlenmeyeceğim. Yeterince yattım, artık başladı. Alice de başlıyor yakın zamanda, provaları da başlayacak. Koşturmaca başladı” şeklinde konuşmuştu.