Ana sayfa Dizi Fragmanları Kaderimin Oyunu hayranları için Star TV’den üzen yeni karar!

Kaderimin Oyunu hayranları için Star TV’den üzen yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kaderimin Oyunu isimli Star TV dizisi iyi bir çıkış yaptı. Kanalın izlenme oranlarını bir anda artıran dizinin başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak bulunuyor.

Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümlerini heyecanla bekleyen dizi hayranları için Star TV’nin aldığı karar üzücü oldu. Dizinin ilk dört bölümü çok iyi reytingler getirdi. İzleyiciler hikayeye hemen ısındı. Başrol oyuncularının etkili performansları da reytinglerin yüksek gelmesini sağladı.

Kaderimin Oyunu dizi hayranları heyecanla beşinci yeni bölümü bekliyor. Dizinin yeni bölümünün 7 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’da yayınlanacağına yönelik olarak fragman paylaşıldı.

Fragmanı gören hayranlar dizinin yılbaşı nedeniyle ara vermemesine çok sevindi. Ancak Star TV’den yeni paylaşılan 3-9 Ocak arasındaki yayın akışına bakınca Kaderimin Oyunu dizisinin yeni bölümü gözükmüyor.

Yerli dizi tekrarı veya sinemanın 7 Ocak Cuma saat 20.00’da yayın akışında yer alması kafaları karıştırdı. Paylaşılan fragmanda yeni bölümün ara vermeden yayınlancağı duyurulmuştu. Ancak yayın akışında dizi tekrarı veya sinemanın yayınlanacağı belirtiliyor.

Kaderimin Oyunu hayranları için Star TV'den üzen yeni karar! 7

Yayınlanan beşinci bölüm fragmanın da kaldırılması dikkat çekti.

Oysa ki 5 Ocak Çarşamba günü için saat 20.00’da Annemizi Saklarken isimli dizinin beşinci bölümünün yayınlanacağı net bir şekilde ifade ediliyor. Kaderimin Oyunu ise ara verecek.

Dizi hayranları şaşkın, Kaderimin Oyunu beşinci bölümü 7 Ocak Cuma akşamı ekranda olmayacak. Star TV’de alt bantlarla Kaderimin Oyunu dizisinin 14 Ocak Cuma günü saat 20.00’da yayınlanacağı da duyurulmaya başlandı.