Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya büyük şovuna sevenlerini davet etti!

Serenay Sarıkaya büyük şovuna sevenlerini davet etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şahmaran isimli dizinin çekimlerini tamamlayan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde bir kişi tarafından tacize uğramış ve bu konu magazin gündeminde yer almıştı. Oyuncunun moralini bozan ve tedirginlik yaşamasına neden olan bu olay hukuki boyutta ilerliyor.

Serenay Sarıkaya ise 7 Şubat’ta yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Alice müzikali ile izleyicilerle buluşacak olan oyuncu, bir süredir provalarda yoğun bir şekilde çalışıyor. Provalar çok enerji harcayan ama yorulmak bilmeden çalışan oyuncu, sahneye muhteşem bir şekilde geri dönmek istiyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Şükrü Özyıldız, Enis Arıkan gibi isimlerle birlikte Alice müzikalinde yer alan Serenay Sarıkaya, başrol olmanın da sorumluluğunu taşıyor. Bu sorumluluk ile işine dört elle sarılan oyuncu, “7 Şubat’a hazırlanıyoruz, çok az kaldı. Hemen hemen her gün provamız var. O yüzden her gün koşturuyoruz” diye konuştu.

Serenay Sarıkaya büyük şovuna sevenlerini davet etti! 7

Zorlu PSM’de 7 Şubat Pazartesi günü uzun bir aradan sonra yeniden izleyicilerle buluşacak olan Alice Müzikali’nin heyecanı ünlü oyuncuyu sardı.

Instagram hesabından provalardan etkileyici pozlarını paylaşan Serenay Sarıkaya, “Duyanlara Duymayanlara Alice Müzikali başlıyor. Gelsenize, biz hazır olmak üzereyiz” diye mesaj yazdı.

Oyuncunun hem ünlü arkadaşları hem de hayranları hem başarılar diledi hem de güzel mesajlarla motivasyon desteğinde bulundu.