Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin Türkiye’yi aştığını gösteren önemli detay!

Destan dizisinin Türkiye’yi aştığını gösteren önemli detay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Destan isimli dizinin yapımcılığını Bozdağ Film üstlendi. Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman gibi iki önemli dizinin tecrübesinin ardından gelen Destan, milyonları etkileyen bir proje oldu. Daha başlamadan önce birçok ülkeye satılan dizinin her bölümü geniş bir coğrafyada izleyenleri etkilemeye devam ediyor.

Hercai dizisiyle etkili bir çıkış yapan Ebru Şahin ile, Sefirin Kızı dizisindeki performansı ile dikkat çeken Edip Tepeli, Destan dizisinde başarılı bir işbirliği yürütüyor. Birbirleriyle çok iyi kaynaşan iki oyuncu, hem kamera önünde hem de kamera arkasında iyi bir iletişim kurmayı başardı.

İki başrol oyuncusunun iyi bir etkileşim içine girmesi projenin başarısı için de çok önemli bir aşamaydı. Ebru Şahin’in, Destan dizisinin Türkiye’yi aşan ve dünyada ses getiren bir proje olduğu gerçeğini ortaya çıkartan detay, Sabah gazetesindeki sözlerinde gizli…

Ünlü oyuncu, diziyle ilgili aldığı tepkilerden bahsederken, bu projenin sadece Türkiye’de değil dünyada yankı bulduğunu da ifade eden bir yaklaşım sergiledi. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Tüm dünyada izleyicilerimiz tarafından inanılmaz güzel yorumlar alıyorum. ‘Destan’, izleyicinin de bizim gibi heyecanla beklediği bir iş oldu. Yolculuğumuzun en başından beri ilgi çok büyüktü. Hepsine sevgilerimi iletiyorum, iyi ki varlar… İçinde olduğum bir projenin izleyicide bu denli büyük ve güzel bir karşılığı olduğunu görmek bana mutluluk veriyor. Projelerimde beni yalnız bırakmayan, kocaman bir ailem var.”