Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı, estetik iddiaları yeniden gündeme geldi!

Serenay Sarıkaya, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı, estetik iddiaları yeniden gündeme geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya’nın Netflix’de yayınlanacak ‘Şahmeran’ dizisinin baş rolünde olacağının haberini vermiştik. Tims&B Productions tarafından çekilecek ‘Şahmeran’ fantastik bir proje olacak. Çekimleri Adana’da gerçekleşecek dizide Serenay Sarıkaya’nın partneri ise henüz netleşmedi.

Proje için ismi geçen isimlerden bir tanesi de ünlü oyuncu Burak Deniz. Projesi öncesi dinlenen ve tatilin tadını çıkaran Serenay Sarıkaya bu arada instagram paylaşımlarıyla da  gündem oluyor.

Serenay Sarıkaya, sosyal medyada çocukluk fotoğrafını paylaştı, estetik iddiaları yeniden gündeme geldi! 7

Çocukluk fotoğrafını instagram hesabından, ‘Küçük ben’ sözleriyle yayınlayan  29 yaşındaki ünlü oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sosyal medyada eski günleri yad eden Sarıkaya fotoğrafa, ‘Hiyaaaa. Küçük ben…’  notunu düştü.

Serenay Sarıkaya’nın 240 binden fazla beğeni alan gönderisi sosyal medyada çok konuşuldu. Takipçileri Sarıkaya’nın paylaşımına, ‘Aynısın, estetik yok…’, ‘Estetik’ diyenlere kanıt niteliğinde!’ ve ‘Bu ne tatlılık’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Oyuncunun, ‘Alice Müzikali’nde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Merve Dizdar ise fotoğrafa kayıtsız kalmayarak, ‘Ya Allah’ım… İnanılmaz!’ yazdı.