Ana sayfa Dizi Fragmanları Büyük haber! Saygı’nın 2. sezonundan 2. tanıtım geldi!

Büyük haber! Saygı’nın 2. sezonundan 2. tanıtım geldi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı aksiyon dizisi Saygı, ikinci sezonuyla BluTV’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Çok yakında yeniden izleyeciyle buluşacak olan diziden yeni bir tanıtım filmi daha geldi.

İlk sezonunda başrollerinde Nejat İşler, Erkan Can, Miray Daner ve Boran Kuzum’un olduğu dizinin ikinci sezonunda oyuncu kadrosuna en çok Çukur dizisinde izlediğimiz Damla Sönmez ve Sarp Akkaya katılmıştı. İkinci sezonun çekimleri devam ediyor. Çekimlerin ardından montaj aşamasının da tamamlanmasıyla Saygı’nın ikinci sezonu izleyicinin karşısına çıkacak.

Saygı dizisinin ilk tanıtımı geçen hafta paylaşılmıştı. Oldukça kanlı görüntülerin yer aldığı tanıtıran sonra bir yenisi daha geldi. BluTV’nin Twitter hesabından paylaşılan tanıtım filmi yine çok dikkat çekici ve merak uyandırıcı.

BluTV, Saygı’nın ikinci sezon ikinci tanıtım filmini şu sözlerle paylaştı: “Herkes yeni oluşacak düzene hazırlanıyor! #Saygı2, çok yakında sadece BluTV’de!” Tanıtım filmini aşağıda izleyebilirsiniz.

Dizinin ikinci sezonunda yönetmen koltuğunda farklı bir isim daha var. Daha önce Sen Çal Kapımı dizisini yöneten Ender Mıhlar bu kez Saygı’nın yönetmen koltuğuna oturuyor.

Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Sarp Akkaya, Damla Sönmez ve Erkan Can’a Muhammet Uzuner ile Dost Elver’in eşlik ettiği Inter Medya imzalı ‘Saygı: Bir Ercüment Çözer’in senaryosu Ercan Mehmet Erdem imzası taşıyor.