Ana sayfa Sosyal Medya Serenay Sarıkaya’nın prova performansı buysa, sahnesi nasıldır acaba?

Serenay Sarıkaya’nın prova performansı buysa, sahnesi nasıldır acaba?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1992 yılında Ankara’da dünyaya gelen Serenay Sarıkaya, 2003 yılından bu yana hem dizi hem de sinema filmlerinin setlerinde birbirinden farklı rolleri canlandırdı. Adanalı dizisindeki Sofia karakteri ile dikkat çektiği ergenlik döneminden bugünlere doğru oyuncunun kendisini ne kadar çok geliştirdiği de yer aldığı projelerle görülüyor.

Lale Devri dizisindeki Yeşim ve Medcezir’deki Mira karakterleri ile unutulmazlar arasına katılan oyuncu, Fi isimli dijital dizisinden 4 yıl sonra yeniden dizi setlerine Şahmaran isimli proje ile dönüş yaptı. Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı dizi için Adana’da bulunan oyuncu, Aralık ayında çekimlerin tamamlanması ile İstanbul’a dönmüştü.

Serenay Sarıkaya hayranları yeni dizisini çok merak ediyor. Ayrıca oyuncunun Şubat ayı itibariyle yeniden sahnelere çıkarak Alice müzikalinde yer alacak olması da takipçilerini çok memnun etti.

Serenay Sarıkaya'nın prova performansı buysa, sahnesi nasıldır acaba? 4

Provalara başlayan Serenay Sarıkaya, Alice karakteri ile oyunun başrolünde yer alıyor. Provalardaki halleriyle bile birçok kişiyi kendisine hayran bırakan oyuncu, çok zorlu hareketleri başarıyla sahneliyor…

Oyuncunun hayranların 2 yıl aradan sonra yeniden Alice müzikali ile geri dönecek olmasından da son derece memnun.

Serenay Sarıkaya'nın prova performansı buysa, sahnesi nasıldır acaba? 5

Pandemi nedeniyle ara veren müzikal için Serenay Sarıkaya yoğun hazırlıklarına devam ediyor ve hayranları da yeniden sahneye döneceği günü merakla bekliyor.